PAVIS
Årets lunchställe 2020
Aukioloajat
maanantai 11:00 - 14:00 SULJETTU tiistai 11:00 - 14:00 SULJETTU keskiviikko 11:00 - 14:00 SULJETTU torstai 11:00 - 14:00 SULJETTU perjantai 11:00 - 14:00 SULJETTU lauantai - SULJETTU sunnuntai - SULJETTUGrillipihvi porsaan kasslerista (FIN), punaviini-mustaherukkakastike, basilika aioli, paistetut perunat, lämpimät vihannekset M,G
m
g
Viikon vege: Parmesanrisotto, friteerattua kukkakaalia ja yrttiöljyä
l
g
Eläkeläinen/opiskelija noutopöytä
Kaikkiin lounasvaihtoehtoihin sisältyy salaattipöytä, tuore leipä, kahvi ja pikku jälkiruoka
L= Laktoositon, M= Maidoton, G= Gluteenittomista raaka-aineista, VL= Vähälaktoositon
Panko paneroitua kalaa, ruohosipulikreemi, tilliperunat, lämpimät vihannekset L
l
Viikon vege: Parmesanrisotto, friteerattua kukkakaalia ja yrttiöljyä L,G
l
g
Eläkeläinen/opiskelija noutopöytä
Kaikkiin lounasvaihtoehtoihin sisältyy salaattipöytä, tuore leipä, kahvi ja pikku jälkiruoka
L= Laktoositon, M= Maidoton, G= Gluteenittomista raaka-aineista, VL= Vähälaktoositon
Crispy chicken (FIN), sweetchilimajoneesi, paahdetut perunat, lämpimät vihannekset M
m
Viikon vege: Parmesanrisotto, friteerattua kukkakaalia ja yrttiöljyä L,G
l
g
Eläkeläinen/opiskelija noutopöytä
Kaikkiin lounasvaihtoehtoihin sisältyy salaattipöytä, tuore leipä, kahvi ja pikku jälkiruoka
L= Laktoositon, M= Maidoton, G= Gluteenittomista raaka-aineista, VL= Vähälaktoositon
Burger buffet (naudanpihvi ja pulled pork) (FIN) L
l
Viikon vege: Parmesanrisotto, friteerattua kukkakaalia ja yrttiöljyä L,G
l
g
Eläkeläinen/opiskelija noutopöytä
Kaikkiin lounasvaihtoehtoihin sisältyy salaattipöytä, tuore leipä, kahvi ja pikku jälkiruoka
L= Laktoositon, M= Maidoton, G= Gluteenittomista raaka-aineista, VL= Vähälaktoositon
Leike (FIN), pippurikastike, lohkoperunat, lämpimät vihannekset L
l
Viikon vege: Parmesanrisotto, friteerattua kukkakaalia ja yrttiöljyä L,G
l
g
Eläkeläinen/opiskelija noutopöytä
Kaikkiin lounasvaihtoehtoihin sisältyy salaattipöytä, tuore leipä, kahvi ja pikku jälkiruoka
L= Laktoositon, M= Maidoton, G= Gluteenittomista raaka-aineista, VL= Vähälaktoositon